/
  • Team Musical Express

   Musical Express is in 2016 opgericht door Danielle van der Meer en Mauricio de Kok. Daarvoor al jarenlang collega’s bij Dance-Expression en vooral beste vrienden. Een gouden duo als het aankomt op creativiteit en enthousiasme! Inhoudelijk sterk en altijd met veel plezier. Samen hebben ze prachtige producties in het theater gebracht!
   Vanaf 2023 heeft Mauricio het stokje overgenomen en geniet Danielle van meer vrije tijd en haar mooie gezin. Musical Express is haar heel dankbaar voor al het harde en mooie werk van de afgelopen jaren. Dan wel geen collega’s meer maar de vriendschap is voor altijd!

    

    

  • Mauricio de Kok

   Mauricio studeerde tijdens zijn jeugd aan de Fafa international show dancers en is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie, richting Musicaltheater. Hij stond in vele producties van Joop v.d. Ende en Albert Verlinde, zoals Annie (in België en Nederland), Kuifje en de Zonnetempel (In België en Nederland) en Miss Saigon. Mauricio heeft ook een jaar de parades in Disneyland Parijs gespeeld.

   Naast Musical Express is hij Tolk Nederlandse Gebarentaal. Als tolk tolkt hij ook grote musicalproducties. Daarnaast speelde hij in ‘De dappere soldaat’ en ‘Talking Hands’. Producties waarbij theater en gebarentaal elkaar op een bijzondere manier kruisen. Talking hands is vanaf maart 2024 weer te zien in de Nederlandse theaters.

   “Musical Express; een plek waar je jezelf mag zijn en soms een ander moet spelen”

  • Kyra van der Zalm

   Kyra verzorgt met passie musicallessen voor leerlingen tussen 4 en 16 jaar. Onlangs heeft zij haar studie Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten succesvol afgerond, wat mede te danken is aan haar schitterende optreden in de Efteling-voorstelling "Caro" afgelopen jaar. Kyra's vaardigheden schitteren in haar vermogen om op een speelse en ontspannen manier leerlingen te betrekken bij de drie kernaspecten van musical: dans, zang en acteren. Haar unieke aanpak vergroot niet alleen het zelfvertrouwen van de leerlingen, maar bevordert ook het plezier dat ze samen beleven.

   "Elke musicalles stappen we in een andere wereld, ontdekken we verschillende rollen en ontwikkelen we onszelf doormiddel van dans, zang en acteren."

    

  • Dominique van Son

   Dominique is afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround musical artiest. Ze heeft zang gestudeerd aan de Guildford School of Acting in London en deed ze de Sesamstraat Shows met haar grote vrienden Bert, Ernie, Tommie en Elmo! Bij Musical Express verzorgt ze de musicallessen voor peuters, kleuters en kids tot 8 jaar.

   "We zullen veel gaan leren, maar hopelijk nog veel meer plezier gaan hebben!"

  • Norman van Huut

   Norman, een vakman in hart en nieren, met een schat aan ervaring! Norman speelde rollen in musicalproducties, zoals Sunset Boulevard, Annie, Titanic, 42nd Street, Oliver! en Miss Saigon. In het jeud- en familiecircuit was hij te zien in de muziektheaterproducties Knofje, Buster en Benjamin, De kleine Zeemeermin en Tijl Uienspiegel. Daarnaast tourt hij langs de Nederlandse theaters met zijn eigen theatershow Pim en Pom.

   "Leerlingen laten schitteren in de spotlights van hun eigen verhaal!"

  • Astrid Stiel

   Astrid was 14 jaar toen ze het zeker wist: mensen vermaken, net als haar moeder, met een traan en een lach. Dát was wat ze wilde!

   Na een aantal jaren gespeeld te hebben bij Theaterschool Koperen Kees, waar ze in verschillende producties te zien is geweest, besloot ze op haar 19e de stap te wagen en auditie te doen voor een jongerenvoorstelling van Toneelgroep Amsterdam.
   Een succesvolle auditie resulteerde in de rol van Jacqueline in ‘Bad Angel’,
   Na 5 weken gespeeld te hebben, in de Amsterdamse stadsschouwburg, begon Astrid met de acteursopleiding ‘Het Collectief’, tegenwoordig bekend als ‘De Acteursschool’.

   Na drie jaar aan deze opleiding gestudeerd te hebben ontdekte ze dat ze steeds meer interesse kreeg in kleinkunst. Ze deed auditie en in 2009 is ze aan deze opleiding afgestudeerd met haar zelfgeschreven one-woman-show: “Het komt zoals het komt”. Deze show heeft ze o.a. ook in het Engels op het ‘Act Festival’ in Bilbao (Spanje) gespeeld.
   Daarna heeft Astrid op verschillende festivals opgetreden met haar eigen voorstelling 'Ken je dat?'.

   Naast het lesgeven bij Musical Express geeft Astrid ook als vaste vakleerkracht theaterles op een basisschool in Rotterdam en coacht ze mensen aan de hand van tarot.

   “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!”

    

  • Kelvin Wormgoor

   Kelvin

  • Rianne Hofland

   Rianne is een gepassioneerde muziekliefhebber en sinds twee jaar een enthousiaste aanwinst voor Musical Express. Haar liefde voor muziek ontstond al op jonge leeftijd. Ze speelde bij diverse orkesten, nam deel aan verschillende projectkoren en zong onder andere mee tijdens The Passion in Concert in Ahoy en stond als achtergrondzangeres op het podium met de Ierse coverband The Joshua Tree tijdens de 'Beyond the Music tour'.
   In de afgelopen twee jaar heeft ze haar passie uitgebreid naar de wereld van musicals bij Musical Express en speelde mee in de producties 'The Little Mermaid' en 'Petticoat'. Dit voorjaar is ze te zien als "Judy Bernley" in de productie 9 to 5. Of het nu op het podium is of achter de schermen als deel van het marketing- en communicatieteam, Rianne geniet met volle teugen van alles wat ze doet. Met een flinke dosis enthousiasme deelt ze haar passie in de musicallessen voor kinderen vanaf 4 jaar.

   'Muziek heeft de kracht om vreugde en zelfvertrouwen te brengen. Het is geweldig om de jongsten te zien stralen terwijl ze hun stem en zelfexpressie ontdekken.'"

    

  • Roxanne Zuidgeest

   Roxanne studeerde af aan de FaFa International Show/Dance Academy en ging daarna naar Theaterschool De Trap in Amsterdam. Ze stond in de Efteling sprookjesshow, een productie van Studio 100. Als cheerleader van de Amsterdam Admirals danste ze op vele evenementen, als achtergronddanseres bij verschillende artiesten en in meerdere televisieshows.
   Ook maakte ze deel uit van de meidengroep Party's Cool, waarmee ze een single uitbracht voor de bioscoopfilm Zoop in Zuid-Amerika.
   In 2022 rondde ze de opleiding Magie van Kindercoaching af en ze gebruikt deze kennis tijdens haar musicallessen.
   Roxanne laat kinderen in hun kracht staan door middel van dans, zang en theater.

   "Kinderen laten stralen is het mooiste wat er is!"