/
  • ONS AANBOD

  • Bij Musical Express beleef je een fantastische reis door de wereld van musicals, ongeacht je leeftijd. Onze lessen zijn er voor iedereen van 4 tot 65+ en zijn ontworpen om de magie van het podium te delen, creativiteit te stimuleren en plezier te hebben!

   Onze deskundige docenten staan klaar om je mee te nemen op een avontuur vol zang, dans, acteren en podiumkunsten. Of je nu een jonge ster in wording bent of je passie voor theater wilt herontdekken, bij ons ben je aan het juiste adres. Hoe werkt het in het theater, wat zijn de wetten van het theater, het gevoel achter de coulissen... We geloven dat iedereen een podiumverhaal te vertellen heeft en dat theater meer is dan alleen een voorstelling. Het gaat ook om het opbouwen van zelfvertrouwen, het smeden van vriendschappen, samen toewerken naar een productie en het maken van blijvende herinneringen.

  • Voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar. Lekker zingen en swingen, en spelenderwijs aan de slag met het uitbeelden van verhaaltjes.

   Aan de hand van boeken, films, musicals en thema's leren de kinderen verschillende emoties benoemen en uitbeelden, diverse karaktertjes en typetjes nadoen, de basis van het bewegen op muziek en het zelf muziek maken. De docent maakt er iedere week weer een swingend feestje van!

   Heel goed voor de taalontwikkeling en de uitdrukkingsvaardigheden van de kinderen, maar ook voor de motoriek, de creativiteit en het zelfvertrouwen.

   Tijdens de laatste les vind er een presentatie plaats voor alle ouders/ verzorgers en broertjes en zusjes. 

   Start eerstvolgende cursus: woensdag 4 september 2024

  • Voor kinderen van 6 tot 14+ jaar. Aan de hand van bekende musicals en aansprekende thema’s, leren we je zingen, bewegen op muziek en acteren. Maar vooral om ervan te genieten! 

   Goed voor de creativiteit, de motoriek en het ritmegevoel. En een enorme boost voor het zelfvertrouwen! Ieder seizoen werken we toe naar een voorstelling, waarbij ieder kind in de schijnwerpers staat.

   In de les houden we rekening met verschillende niveaus, zodat iedereen de uitdaging vindt die bij hem of haar past.
   Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt met acteren of bewegen op muziek, of als je denkt geen gouden stem te hebben; hier helpen we je bij. Plezier is het belangrijkste!
    
   We werken naar een leuke theaterproductie toe, waarbij iedereen aan bod komt. 
    

   * Let op: Op dit moment zijn de volgende groepen vol: Kids 4, Teens en Juniors, wij hanteren een wachtlijst, neem gerust contact met ons op.

  • Productiegroepen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Met leeftijdgenoten werk je samen ontspannen toe naar professionele theaterproducties.

   We kijken in de les vooral waar jouw kracht ligt en waar jij het meeste van geniet; en dat zetten we in om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. Zangtechniek, choreografieën, en verschillende acteermethodes; het komt allemaal aan bod.

   De productiegroepen staan onder leiding van Mauricio de Kok; een ervaren docent die in meerdere nationale musicalproducties heeft gespeeld (waaronder Miss Saigon). In de les wordt er zowel gezongen, geacteerd en gedanst. We gaan aan de slag met een productie die we aan het eind van het seizoen opvoeren in het theater.
    
   Sinds jaar en dag is Muiscal Express zich aan het ontwikkelen. Het niveau en de professionaliteit van de producties stijgt ieder jaar.
   Heb jij ervaring in zang, dans en toneel? En wil jij schitteren in een volgende productie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

   De productiegroepen zitten vol. wil je meer informatie ontvangen? Mail dan naar inschrijven@musicalexpress.nl