/
  • Productiegroepen

   Productiegroepen voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar, en voor volwassenen vanaf 18 jaar. Met leeftijdgenoten werk je samen ontspannen toe naar professionele theaterproducties.

  • We kijken in de les vooral waar jouw kracht ligt en waar jij het meeste van geniet; en dat zetten we in om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. Zangtechniek, choreografieën, en verschillende acteermethodes; het komt allemaal aan bod.

   In deze les krijg je les van Mauricio de Kok; een ervaren docent die in meerdere nationale musicalproducties heeft gespeeld (waaronder Miss Saigon). In de les wordt er zowel gezongen, geacteerd en gedanst. We gaan aan de slag met een productie die we aan het eind van het seizoen dan gaan opvoeren in het theater.
    
   In de les houden we rekening met verschillende niveaus, zodat iedereen de uitdaging vindt die bij hem of haar past. Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt met acteren of bewegen op muziek, of als je denkt geen gouden stem te hebben; hier helpen we je bij. Je zult zien dat we ongelooflijke resultaten gaan bereiken. En.... Plezier is het belangrijkste! En voor degenen die al vaker op de planken hebben gestaan: onze professionele docenten hebben alles in huis om jou de uitdaging te bieden die je nodig hebt. Samen op weg naar een nog hoger niveau!

   Helaas zitten de productiegroepen bijna helemaal vol. Een proefles is nu dan ook niet mogelijk. Wanneer het weer mogelijk is om in te stromen, vermelden wij dat op deze pagina.