/
  • Productiegroepen

   Productiegroepen voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar, en voor volwassenen vanaf 18 jaar. Met leeftijdgenoten werk je samen ontspannen toe naar professionele theaterproducties.

  • We kijken in de les vooral waar jouw kracht ligt en waar jij het meeste van geniet; en dat zetten we in om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. Zangtechniek, choreografieën, en verschillende acteermethodes; het komt allemaal aan bod.

   In deze les krijg je les van Mauricio de Kok; een ervaren docent die in meerdere nationale musicalproducties heeft gespeeld (waaronder Miss Saigon). In de les wordt er zowel gezongen, geacteerd en gedanst. Het eerste gedeelte van het seizoen wordt er gewerkt aan techniek, zodat je je in de drie disciplines blijft ontwikkelen. Vanaf de kerst gaan we aan de slag met de volgende productie die we aan het eind van het seizoen dan gaan opvoeren in het theater. Deze productie voer je op samen met één andere groep en vanaf januari kan het zijn dat je regelmatig wat eerder komt repeteren (vanaf 19.00 uur) of juist wat langer doorgaat (tot 22.00 uur). 

   In de les houden we rekening met verschillende niveaus, zodat iedereen de uitdaging vindt die bij hem of haar past. Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt met acteren of bewegen op muziek, of als je denkt geen gouden stem te hebben; hier helpen we je bij. Je zult zien dat we ongelooflijke resultaten gaan bereiken. En.... Plezier is het belangrijkste! En voor degenen die al vaker op de planken hebben gestaan: onze professionele docenten hebben alles in huis om jou de uitdaging te bieden die je nodig hebt. Samen op weg naar een nog hoger niveau!

   Helaas zitten de productiegroepen voor volwassenen voor seizoen 2019/2020 al helemaal vol. Zodra er weer plek vrij is, kondigen wij dit aan via onze social media-kanalen, en op deze website. Voor iedereen tussen de 15 en 19 jaar is er nog wel plek vrij bij de tienergroepen.

   • Productiegroep 1A (tieners, 15 - 18 jaar) woensdag 19.00 - 20.30 uur
   • Productiegroep 1B (volwassenen 18 - 99 jaar) woensdag 20.30 - 22.00 uur
   • Productiegroep 2A (tieners, 15 - 18 jaar) vrijdag 19.00 - 20.30 uur
   • Productiegroep 2B (volwassenen 18 - 99 jaar) vrijdag 20.30 - 22.00 uur
   • Docent: Mauricio de Kok 
   • Kosten tot 21 jaar: 35,15 euro per maand (1,5 uur les per week)
   • Kosten 21 jaar en ouder: 37,65 euro per maand (1,5 uur les per week)

   Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!