/
  • Team Musical Express

   Musical Express staat onder leiding van Danielle van der Meer en Mauricio de Kok. Al jarenlang collega's en vooral beste vrienden. Een gouden duo als het aankomt op creativiteit en enthousiasme! Inhoudelijk sterk en altijd met veel plezier.  Vullen elkaar naadloos aan. En al jarenlang samen bezig met het produceren van shows en het verzorgen van lessen in dans, zang en toneel. Eerst bij de Wateringse dansschool Dance Expression, waar Danielle eigenaresse van was. En in 2016 samen de switch gemaakt naar deze musicalschool.

   "Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen, docenten en de fijne sfeer in de lessen. Het is echt een feestje om samen zulke mooie dingen neer te zetten!"

    

    

  • DaniĆ«lle van der Meer

   Daniëlle heeft een achtergrond in Communicatie en Projectmanagement, en zorgt voor al het regelwerk. Het organiseren van de theaterproducties en alles achter de schermen van de musicalschool. Van conceptontwikkeling tot communicatie. "Veel contact met leerlingen en ouders, en inspelen op datgene waar zij behoefte aan hebben; dat staat voorop!"

  • Mauricio de Kok

   Mauricio is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie, richting Musicaltheater en stond in vele producties van Joop v.d. Ende en Albert Verlinde. Zoals Annie, Kuifje en de Zonnetempel en Miss Saigon. Heeft ook een jaar de parades in Disneyland Parijs gespeeld. Mauricio is verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant bij Musical Express, en dat kan hij als geen ander. Creatief, toegankelijk en met kennis van zaken!

    

  • Dominique van Son

   Dominique is afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround musical artiest. Ze heeft zang gestudeerd aan de Guildford School of Acting in London en doet ze de Sesamstraat Shows met haar grote vrienden Bert, Ernie, Tommie en Elmo! Bij Musical Express verzorgt ze de musicallessen voor peuters, kleuters en kids tot 8 jaar. Haar motto: "We zullen veel gaan leren, maar hopelijk nog veel meer plezier gaan hebben!"

  • Norman van Huut

   Norman, een vakman in hart en nieren, met een schat aan ervaring! Norman speelde rollen in musicalproducties, zoals Sunset Boulevard, Annie, Titanic, 42nd Street, Oliver! en Miss Saigon. In het jeud- en familiecircuit was hij te zien in de muziektheaterproducties Knofje, Buster en Benjamin, De kleine Zeemeermin en Tijl Uienspiegel. Daarnaast tourt hij langs de Nederlandse theaters met zijn eigen theatershow Pim en Pom.